QUÈ SERÀ I COM SERÀ CASA FUSTER CENTRE?

Casa Fuster Centre té el tarannà, la filosofia i els valors propis de Casa Fuster de tota la vida i no deixa de ser el que som. un “asador” tradicional. Per aquesta raó sempre estarà plasmada la nostra especialitat, identitat i la nostra brasa, que aquest cop serà una brasa Basca més actual sense deixar de costat el nostre forn de llenya tradicional.

 

El seu nom és «Casa Fuster Centre», perquè aquesta adaptació de «Casa Fuster original» vol estar localitzada sempre als centres neuràlgics de les ciutats. Con no podria ser d’una altra manera, la nostra primera localització la fem a casa nostra, Sabadell, on intentarem ajustar aquest model de negoci per poder replicar en un futur de forma ja experimentada en altres llocs, si Déu vol i els nostres clients ens ajuden a fer-ho.

 

L’adaptació es produeix en una línia addicional de productes ajustats als hàbits i costums gastronòmics de les persones i els seus oficis, més urbana i alineada als nous temps, on la Dona obté més rellevància i els seus gustos són també remarcats i com sempre, enfocada a les famílies, sense deixar d’oferir el nostre producte original i identificatiu. No és un local de gran volum, i el seu aspecte és més actual, sense perdre la nostra identitat tradicional i la nostra transparència d’elaboració la qual oferirem amb una cuina oberta a la planta baixa i el nostre típic mostrari de rostits a la part superior del local amb el forn, la brasa basca i l’exposició completa de tots els nostres productes.

Com a novetat i nou servei, incorporarem un nou espai de Take away, perquè els nostres clients puguin passar a recollir o emportar-se qualsevol dels productes de l’exposició o de la nostra carta la qual incorporarem com a novetat per iniciar aquest nou servei i tindrà a disposició en la nostra plataforma online i una APP.

 

Té un format «Non Stop» on sempre es podrà degustar productes de la nostra brasa, tot el dia, els 365 dies a l’any ininterrompudament, amb un ampli horari de 8h a 2h amb la vocació de servei que ens defineix. Mantenim la nostra filosofia de Origen, tradició i senzillesa. També destaquen una sèrie d’especialitats noves i combinades amb alguna de les temàtiques identificatives, com el “chuletón” i la carn de bou i vaca, amb les que, gracies a acords assolits amb productors originaris i especialistes del País Basc, construïm una sinergia que volem fer arribar a la nostra «Família Fuster”, per tal que puguin gaudir d’aquests productes diferents i exclusius a la nostra casa. També s’incorpora la figura del mestre del cafè, on s’estableix una línia de producte molt especialitzada en cafeteria amb els horaris del mati i la línia de productes de la “Yaya Angustias”, destinada a l’elaboració de pastissos, dolços i pans tradicionals que es combinen amb exquisits bocats matiners. En relació a l’aspecte del paladar, també posem en relleu la importància del vi dins de les nostres costums gastronòmiques, per tal de tenir un bon celler amb el que volem donar-li un tracte especial a totes les sessions, posant especial interès a les tardes. Oferim una combinació especial “vino y leña” per tal de gaudir d’un bon glop amb bona companyia y acompanyats amb la cortesia d’un bon producte i amb un entorn molt acollidor i agradable

Ara, passem a presentar-vos Casa Fuster Centre a cadascun dels seus horaris o sessions

Els nostres esmorzars, de 8h a 13h

Dins d’aquest horari, pren importància la figura del “Mestre del cafè” y les receptes de la “Yaya Angustias”

 

Cada matí des de les 8h, incorporarem un especialista que en termes gastronòmic es reconeix com «Barista«, però que nosaltres li volem dir «Xef cafeter», perquè té tota la rellevància d’un mestre i la dedicació i especialització exclusiva al cafè. Estarà donant servei a casa nostra des de les 8h a les 12h, per elaborar des de cafès tradicionals i quotidians, alhora d’una exclusiva varietat de productes combinats de cafè molt exquisits, dedicats i personalitzats per cada un dels nostres clients, tant per degustar al local, com per emportar-se’l a la feina.

 

Arribada l’hora d’esmorzar, acompanya en rellevància al ”Xef Caferter”, el nostre forn de llenya i la nostra brasa amb una oferta exclusiva d’esmorzars del Centre, fets amb receptes pròpies de la “Yaya Angustias”, pastissos, dolços, pans, i productes fets al nostre forn de llenya que seran mossegades excepcionals saludables i lleugeres que estem segurs que us agradaran.

 

A més i com a producte estrella, tindrem a la vostra disposició una senzilla però exquisida varietat de entrepanets elaborats a la brasa de carbó d’alzina i combinats amb la recepta de pans de la nostra “Yaya” que promet ser un pecat mortal.

 

Tot això us ho oferirem en formats “combo” si ho desitja, per tal de que puguin fer una degustació variada de les nostres especialitats a diari alhora de gaudir d’una estona de “relax” a casa nostra, conjugat amb el plaer de gaudir d’un mos deliciós, també en versió “Take Away”, si per alguna qüestió, les presses imperen.

 

Disposareu també d’una selecció de plats actualment anomenats «Brunch», però que a Casa Fuster en diem «Els nostres esmorzars», que li ompliran ben bé si la seva intenció és esmorzar amb la intenció de no dinar.

 

No deixem de costat de cap de les maneres la nostra original carta d’esmorzars tradicionals, que podrà degustar si té una mica més de temps per dedicar-li a aquest àpat, si teniu cap compromís o negoci a tractar, o bé si voleu gaudir amb bona companyia al nostre saló a la planta baixa, on gaudireu d’un espai acollidor i senyorial alhora d’un servei grat i especialment dedicat.

A les nostres dinars de diari de 13 a 17h, tots els dies de l'any

A aquesta sessió tan important i rellevant dins del nostre negoci i dins d’aquest model de «Centre», tindrá rellevància com a eix de la nostra oferta la nostra brasa i el nostre forn de llenya, però amb la rellevància destacada, la cuina tradicional del nostre xef executiu, basada en les receptes del “Yayo Fuster” i de la seva pròpia creació que donarà un toc especial a l’oferta que us proposem per aquesta sessió dins la nostra carta.

 

També tenen un lloc privilegiat dins d’aquesta oferta l’especialització i l’exclusiva carn de bou i vaca madurada, tots dos originaris del País Basc, dels nostres amics de Iruki que confien en nosaltres i som ambaixadors d’aquestes carns de la seva pròpia producció i marca reconeguda ja nacionalment, al Vallès Oriental i que tenim la gran confiança i gairebé certesa, que seran del grat dels nostres clients i que ens donarà el toc de diferenciació pel que fa a qualitat i exclusivitat en carns de maduració d’aquest tipus.

 

Juntament amb una altra de les nostres ofertes exclusives i amb certificació de garantia que rebem a través dels nostres col·laboradors d’Aranda, per oferir-nos el seu “cordero lechal”, que gaudeix d’una qualitat reconeguda i comprovada al nostre forn de llenya, a més del nostre exclusiu “cochinillo” amb denominació d’origen “Guijuelo”, certificat pel nostre col·laborador oficial … ().

 

Tindrem sempre a la vostra disposició i en exclusiva fet en el nostre forn de llenya Josper, unes recomanacions de peix fresc cuit al forn, i unes verdures fresques i de temporada que queden exquisides fetes amb aquesta eina prodigiosa, el nostre forn de llenya.

Per als dies laborables, acompanyem aquesta oferta amb una sèrie de menús amb els que procurem cobrir totes les necessitats dels nostres clients en tots els aspectes: qualitat, preu i com servei d’exclusivitat.

 

Tindrem un menú diari per tots aquells que vulguin gaudir d’un bon àpat en bona companyia, dins de les hores laborables, 1 “Menú Selecto”, pensat per les condicions més exquisides i les ocasions més rellevants. El “Menú de arroces”, per tots els que vulguin degustar un bon arròs i sigui el seu menjar preferit. el “Menú Castellano”, amb la seva variant de “lechazo” i “Cochinillo”, per als que vulguin donar-se un festí o complir amb un compromís interessant i el “Menú Chuletón” amb les seves tres variants de maduració de la carn, per aquell que vulgui rematar un dia especial o un negoci que s’ho mereixi.

 

Per la família els amics i la bona gent, la nostra casa sempre està preparada. Volem compartir amb tots vosaltres bons moments, estones agradables i bons negocis.

“Tardes de vino y leña” de 17h a 20h

A aquesta sessió l’anomenem, «Tardes de Vino y Leña», perquè volem obsequiar a persones, parelles o grups que vulguin prendre una copa dels qualsevol dels vins que tenim al nostre celler, amb una recepta i / o producte fet, o bé a la nostra brasa, o al nostre forn de llenya amb la intenció de ressaltar i posar al seu lloc un brou tan especial, tan nostre i de nostra la nostra terra com és el vi. També tindrem la mateixa i dedicada atenció amb els que optin per prendre qualsevol altra cosa, és clar.

 

Cosa que no anul·la l’opció de poder gaudir d’un bon cafè, d’una bona copa o d’un berenar en companyia dels vostres, ja que a la nostra exposició tindreu bon menjar i molta varietat per poder gaudir-ne, com els nostres entrepans exclusius fets a la brasa, els productes fets al forn de llenya per al berenar i els dolços i pastissos exclusius de la nostra casa, tretes de les receptes de la “Yaya Angustias”.

Els nostres sopars, de 20h a 24h

A aquesta sessió de divendres, dissabtes a la nit i vigílies de festius, podreu gaudir de la nostra oferta principal de la mateixa manera que els migdies. Rostits, bona carn i receptes tradicionals de casa nostra amb productes saludables, lleugers i de bon cuinar, alhora de suggeriments de peix rostit al nostre forn de llenya Josper i verdures fresques bé fetes la brasa o amb llenya.

 

A Casa Fuster Centre, les postres seran suggerits i exclusius. Cada dia, els nostres clients podran veure’ls a la nostra exposició i degustar-los a la taula d’alguna de les nostres receptes dolces exclusives, així com de les més peculiars de la casa nostra.

Destaquem aquí l’oferta de les nostres nits de diari, que són de diumenge a dijous, a la qual s’afegeix una carta de tapes i platets per degustar i compartir, tretes de les nostres especialitats i disposades a racions adequades per l’hàbit de picar, compartir i degustar que hi ha en aquesta plaça i que també hem d’atendre, a més dels nostres ja tradicionals “Menú Castellano i Menú Chuletón”, que identifiquen pràcticament tota la nostra essència.

 

Totes les nits i com sobretaula distesa, tindrem l’opció de poder acabar la nit amb una bona copeta acompanyada de bona música ambiental, per gaudir d’una estona alegre i divertida amb bona companyia, que us aixecarà l’esperit després del sopar. entre 11h a 2h, tot això sense haver de fer desplaçaments ni talls de converses interessants i apassionades.

La novetat d'aquest local, el Take Away

Com a novetat i segurament amb la sorpresa dels nostres clients més coneguts, incorporarem a aquest establiment una nova línia de negoci, un apartat anomenat “Take Away”, que disposarà de la possibilitat de fer una compra directa, sense entrar a l’establiment i de forma ràpida y còmoda de tots els articles de l’exposició, cafeteria i especialitats com «L’entrepà del centre a la brasa» i els nostres productes fets al forn de llenya, també receptes de la “Yaya Angustias”, dolços, pastissos, i els cafès i tes del nostre mestre del cafè, també us podreu portar productes com amanides, plats fets a la brasa la brasa, els combos de l’oferta, el nostre menú diari, sucs i iogurts casolans i un llarg etcètera. de productes, tots ells exclusius de casa nostra i disposats a aquest nou format “Take Away.”.

¿Necesitas reservar una mesa?. Reserva aquí